Wij hopen dat je tevreden bent met je bestelling. Mocht het onverhoopt niet naar wens zijn of niet passen dan kun je de items retour sturen óf retourneren in onze winkel.

Alle items m.u.v. afgeprijsde artikelen mogen binnen 7 dagen aan ons geretourneerd worden. De bedenktermijn gaat in op de dag van ontvangst van jouw pakket. Het is voor ons van belang dat je netjes omgaat met jouw item(s) en de verpakking. Indien jouw items nog in originele staat zijn, kan het pakketje gewoon geretourneerd worden naar onderstaand adres:

Bàm Bàm Kindermode
De Leim 11
6227 CT Maastricht

Woon je in de buurt? Dan kun je het pakketje kosteloos retourneren in de winkel. Let op: terugbetaling van de geretourneerde items verrekenen wij per bank en niet in de winkel.

Vergeet bij de retournering van jouw item(s) niet het retourformulier in te vullen. Zonder dit ingevulde retourformulier kunnen wij jouw retournering niet in behandeling nemen. Na ontvangst van jouw retourzending, storten wij het bedrag direct terug op jouw bankrekening. Dit duurt maximaal 10 werkdagen.

Let op: bewaar het verzendbewijs van jouw retourzending goed!

Voorwaarden retour:

  • Kosten voor de retourzending zijn voor de koper
  • Sale items mogen niet geretourneerd worden
  • Het item moet ongedragen, onbeschadigd en zonder vlekken zijn, anders wordt de retour niet geaccepteerd.
  • Items dienen voorzien te zijn van alle aangehechte prijskaartjes.
  • Items die worden geretourneerd buiten de retourtermijn van 7 dagen worden niet retour genomen.
  • Wij geven géén wasgarantie. Ontstane problemen na het wassen zijn voor eigen verantwoordelijkheid.